Ruilen en Retourneren

- Ruilen & Retourneren -

Ruilen

Is je bestelling toch niet naar wens, dan kun je deze altijd omruilen voor iets anders.

Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je order aan ons door een mail te sturen naar info@la-suerte.nl.

Vermeld daarbij je naam, factuurnummer, item wat retour komt en voor welk item je dit om wilt ruilen. Wij houden het artikel voor je apart en verzenden dit als wij je retour hebben ontvangen.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Het nieuwe artikel wordt gratis naar je verzonden.

Retourneren

Niet tevreden? Alle artikelen van La Suerte kunnen worden geretourneerd. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je order een e-mail naar info@la-suerte.nl.

Vermeld in de mail je naam, factuurnummer, welk item je wilt retourneren en de reden van retour. Je ontvangt van ons de retourinstructies per mail en hebt dan 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen.

Het spreekt voor zich dat de sieraden ongedragen en onbeschadigd dienen te zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden. Sieraden kunnen altijd iets afwijken van de afbeeldingen in verband met het unieke handgemaakte karakter.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij storten het factuurbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Zodra wij de order retour ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag plus de verzendkosten terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Garantie

La Suerte geeft 3 maanden garantie op onze sieraden. 

Alle sieraden van La Suerte worden gemaakt van DQ-metaal, een metaalsoort dat nikkelvrij is. Indien wij ander materiaal gebruiken, zal dit in de omschrijving worden vermeld. De sieraden van Stainless Steel zijn 100% allergievrij en verkleuren niet.

In de volgende gevallen vervalt het recht op garantie:

* Natuurlijke slijtage

* Vlekken veroorzaakt door parfum

* Beschadiging van kralen door contact met (regen)water

* Onderdelen die afgeven na contact met (regen) water

* Klachten die ontstaat zijn door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden.

Alle sieraden zijn handgemaakt, hierdoor kunnen de geleverde materialen soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen.

 

© 2019 - 2024 La Suerte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel